ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

NormandiŽ vanuit de lucht

NormandiŽ vanuit de lucht

 

Wie zichzelf eens op een totaal andere manier wil verwennen raden we aan om La Manche eens vanuit de lucht te bekijken.
Normandie Montgolfière is een, in Lolif gevestigd bedrijf dat al meer dan twintig jaar ballonvaarten organiseert boven uw favoriete plekken.

Ontdek de magie van een "wandeling" door de lucht. Omringd door stilte ondergaat u een gevoel van ongekende vrijheid. Volkomen in harmonie met de natuur onderneemt u een ongewone reis, overweldigend en niet te vergelijken met welke andere situatie.

Uw totale avontuur duurt ruim 3 uur. U wordt welkom geheten in Lolif waar u een ontbijt krijgt aangeboden voor de ochtendvlucht, of een aperitief voor aanvang van de avondvlucht.
Daarna vertrekt u per 4x4 naar de plaats van vertrek. U bent getuige van het optuigen van de ballon en het vullen met hete lucht, waarna u opstijgt om na ruim een uur weer te landen.

U kunt natuurlijk zelf bepalen waar u naar toe wilt varen, maar aanraders zijn uiteraard de Mont Saint-Michel, het natuurpark van Cotentin (Carantan en omgeving) of de vallei van de Vire (omgeving Saint Lô).

Een ballonvaart met Normandie Montgolfière is een absolute aanrader. De prijs is billijk en staat in geen verhouding tot de unieke ervaring.

 

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Normandie Balloon
1 rue de la Butte
50530 Lolif
Tel. 02 33 58 34 74
contact@normandie-montgolfiere.com
http://www.normandie-montgolfiere.com

 

Voor andere leuke tips, kijk op onze pagina’s nieuws of op de agenda.