ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Adverteren


Waarom zou u adverteren op Ma Deuxième Vie?

Enige jaren geleden kwam de website Ma Deuxième Vie online. Wat klein begon als een promotionele website voor La Manche, is inmiddels uitgegroeid tot een erkend instituut dat haar licht laat schijnen over heel Frankrijk.
Bijna 120.000 bezoekers hebben, zonder enige vorm van promotie onzerzijds, de weg naar onze site gevonden. En ze blijven terugkeren.

Maar belangrijker, de zakelijke relatiekring van Ma Deuxième Vie is enorm gegroeid. We hebben ons eigen netwerk van medewerkers opgebouwd en we onderhouden goede relaties met uitgevers, zowel in Nederland als in Frankrijk, we zijn gelinkt aan Franceguide waar we voor het departement Normandie vaste medewerker zijn.

In Frankrijk hebben een vaste relatie met de Kamer van Koophandel in Cherbourg. We zijn als enig Nederlands bedrijf lid van Le Réseau des Normands, een zakelijk netwerk dat zich ten doel heeft gesteld te lobbyen tussen instellingen en bedrijven om Normandië meer internationaal op de kaart te zetten.
Daarnaast hebben we een goede relatie met een aantal uitgevers zoals de redactie van het magazine Patrimoine Normand, een toonaangevend Normandisch magazine met een grote oplage over heel Frankrijk, en uitgeverij OREP.

http://www.patrimoine-normand.com/index-fiche-36515.html

Al die relaties en hun expertise staan, door bij ons te adverteren, mede tot uw beschikking


Adverteren op Ma Deuxième Vie betekent daarom dat u naast uw publiciteit op een goed bezochte website, een groot deel van onze relaties en netwerk krijgt aangeboden.

In onze doelstelling gaan we uit van vijf speerpunten.

 

  • Promotie bedrijven voor Frankrijk in het geheel en Normandie in het bijzonder in de breedste zin van het woord, zowel op toeristisch, cultureel als zakelijk gebied;
  • Als adviseur fungeren voor mensen die een (tweede) huis willen kopen in Normandië. Daarvoor staat een groot team specialisten tot uw beschikking;
  • Als intermediair en adviseur optreden voor Nederlandse bedrijven die hun product willen exporteren naar Frankrijk maar ook visa versa;
  • Een databank onderhouden waarop Nederlandse sollicitanten en Franse werkaanbieders elkaar kunnen vinden;
  • Als intermediair fungeren voor mensen die met twee of meer honden een vakantieadres zoeken in Frankrijk.


Uitgaande van die doelstelling en onze mogelijkheden, is Ma Deuxième Vie, zeker gezien onze tarieven, een uitgelezen mogelijkheid om uw product of dienst onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek te brengen.

Voor meer informatie en tarieven, maak gebruik van ons contact formulier.