ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Wat kunnen wij voor u doen?

Wat kunnen wij voor u doen?

Over ma-deuxieme-vie.com

Gedurende lange jaren zijn we vaste bezoekers van, en thuis in Frankrijk. Met name de regio Normandië heeft ons hart gestolen.

Zoekende op internet viel ons steeds opnieuw het gebrek op aan informatie aangaande deze regio, maar ook andere regio's, zeker gecomprimeerd en in de Nederlandse taal.. We vonden dat we daar iets aan moesten doen. Frankrijk is te mooi en heeft zoveel te bieden dat er minstens één website met behoorlijke en goed gebundelde informatie in de Nederlandse taal over te vinden moet zijn.

Na periode van voorwerk was het zover dat we een representatief aantal departementen en kantons in kaart hebben gebracht. Deze pagina’s zijn een geweldige promotie voor Frankrijk en Normandie. Tal van regio's en departementen worden in kaart gebracht. Wat zijn de bijzonderheden en bezienswaardigheden? Hoe staat een departement er economisch voor en hoe de regio zich historisch ontwikkeld? Op al deze vragen gaan we antwoord trachten te geven. Regelmatig zal er nieuwe redactie worden toegevoegd.

Ook zal de cultuur en de keuken van Frankrijk in het geheel en Normandië in het bijzonder niet aan onze aandacht ontsnappen.

Op dit moment is er al een bijzonder grote hoeveelheid informatie aanwezig. Deze wordt bijna dagelijks uitgebreid en aangepast. We hopen u dan ook zeer binnenkort een volledig en actueel overzicht van de geheel Frankrijk aan te kunnen bieden.

Er is een aanbod van koopwoningen van interessant onroerend goed (zowel huur & koop) in delen van het land. Het gehele traject van aankoop en waar u rekening mee dient te houden wordt uitgelicht. Natuurlijk kunnen wij voor u bemiddelen bij de aankoop. U kunt dan op deze website meteen opzoeken waar de woning is gesitueerd en wat voor faciliteiten er aanwezig zijn.

Ma-Deuxième-Vie is in korte tijd uitgegroeid tot een populaire website met meer dan 200.000 bezoekers. Een aantal dat we dagelijks zien stijgen. Blijf ons daarom regelmatig bezoeken om van de laatste nieuwtjes op de hoogte te blijven.

Nieuws en actualiteiten

We doen ons uiterste best om snel en accuraat te werken. Maar we staan ook open voor uw vragen en tips. Via ons contactformulier kunt u altijd contact met ons opnemen. We geven u graag antwoord op uw vragen en met bruikbare tips maakt u ons gelukkig. 

Hartelijke groet,

 

          

 

Lennard en Manuela Maas

 

Ma-Deuxième-Vie

Prinses Beatrixstraat 4

4311 BV Bruinisse

00 31 (0)111 85 22 28

info@ma-deuxieme-vie.com

 

Linda Madini

Linda Madini

Linda Madini, een (muzikale) duizendpoot.

Meer informatie >>