ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Kamperen in Frankrijk

Kamperen in Frankrijk

Verlangt u al naar een glaasje wijn op een terras of voor uw tent of caravan op een camping in Frankrijk? Frankrijk is zo veelzijdig dat iedereen er zijn vakantiewensen kan inwilligen. Ook het aantal campings in Frankrijk is werkelijk enorm. Of u nu een standplaats zoekt in een levendige badplaats, langs de Loire of in de Ardèche, er is altijd wel een camping in Frankrijk naar uw zin te vinden. Bovendien is er ontzettend veel te zien op het gebied van cultuur en stedenschoon,

Met Parijs als absoluut hoogtepunt, En natuurlijk is er de uitstekende Franse keuken, aangevuld met fantastische wijnen.

 

Op onderstaande pagina’s hebben wij een selectie gemaakt van campings die voor u als kampeerder zeker in aanmerking komen voor uw verblijf.

 

Trek er maar snel op uit.

Vijf sterren kamperen in Frankrijk.

Vijf sterren kamperen in Frankrijk.

Nieuwe impuls om de Franse toeristenindustrie te stimuleren. Sterrenclassificatie voor campings.

Kleine familie campings

Kleine familie campings

Prachtig, die grote campings met drie of vier sterren. Waar je uren in een rij moet staan aan de balie voor een duur betaalt setje minigolfsticks en een balletje. Geef ons de kleine familiecamping maar.

Campings in Auvergne

Campings in Auvergne

Auvergne, ruig en woest. Een uitdaging voor natuurfanaten

Campings in Aveyron

Campings in Aveyron

Aveyron is een departement in het noordoosten van de regio Midi-Pyrenees, een regio in het zuidwesten van Frankrijk. Het ligt in het centrum van een denkbeeldige driehoek tussen de steden Toulouse, Clermont-Ferrand en Montpellier.

Campings in Limousin

Campings in Limousin

Limousin ligt in het hart van Frankrijk. Het grenst aan de noord-westelijke rand van het Centraal Massief. De hoofdstad van deze regio is Limoges.