ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

De missie van Eelco Keij

De missie van Eelco Keij

Eelco Keij is de oprichter van Keylance Consultancy LLC. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het werken in de internationale ontwikkelingssector, o.a. als consultant, fundraising strateeg, trainer en specialist in belangenbehartiging.

Voor zijn werk is hij woon- en werkzaam geweest in tal van landen. Trots op zijn Nederlanderschap.

Om die reden volgt hij de ontwikkelingen in Nederland op de voet. Zaken die hem daarbij opvallen brengt hij graag onder de aandacht van eveneens in het buitenland wonende landgenoten. Via een eigen website “EelcoKeij.nl” houdt hij geïnteresseerden op de hoogte.

Regelmatig zullen wij u via Eelco op de hoogte houden van wat er voor in het buitenland verblijvende Nederlanders in het vaderland speelt. Soms gaat het over landen waar u misschien niet erg in bent geïnteresseerd, maar het nieuws raakt ons allemaal.

 

 

Kamervragen AOW Nederlanders in het buitenland.

Kamervragen AOW Nederlanders in het buitenland.

Al eerder heeft Eelco melding gemaakt van pensionado perikelen na herhaalde berichten vanuit verschillende landen. Deze verhalen hebben nu ook de Tweede kamer bereikt.

Meer informatie >>

Nederlander worden in het buitenland en de Dienst Uitvoering Onderwijs

Nederlander worden in het buitenland en de Dienst Uitvoering Onderwijs

U heeft via onze site al kennis kunnen maken met de missie van Eelco Keij. Hij houdt voor Nederlanders in het buitenland de vinger strak aan de pols en komt met bijzonder interessante items. Items die ons allemaal raken.
Soms voert hij op zijn blog gastcolumnisten op. Deze keer kregen wij een gastcolumn geschreven door geschreven door Ad Appel. Weer eens een blunder van onze van wijsheid aan elkaar hangende regering?

Meer informatie >>

Kamervragen dubbele nationaliteit (!)

Kamervragen dubbele nationaliteit (!)

Nadat het actiecomité `NederlanderBlijven`ruim 2 jaar geleden het beruchte wetsvoorstel voor totale afschaffing van de dubbele nationaliteit heeft tegen weten te houden, is er veel gebeurt, maar eigenlijk ook niet.

Meer informatie >>