ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Documentatie voor uw reizen in Frankrijk

Documentatie voor uw reizen in Frankrijk

Frankrijk, een groot land. Elke regio en elk departement is anders. In de Elzas waant u zich in Duitsland. Midi-Pyrenees geeft u het gevoel in Spanje te zijn.

 

Of u nu op vakantie gaat naar dit heerlijke land, of u heeft plannen u daar te vestigen, goede informatie en voorlichting zijn onontbeerlijk.

Die informatie kunt u op allerlei manieren betrekken, bijvoorbeeld door droge stof van het internet te plukken. Maar er zijn ook een aantal uitgevers die u met specifieke boeken op een andere, vooral prettige manier voor willen lichten.

 

Voor potentiele emigranten wordt in gegaan op de problemen waar u in uw nieuwe land van vestiging tegenaan kunt lopen. Niet saai of droog, maar vaak met een knipoog, of vermakelijk als u zaken vanuit de ogen van mensen met ervaring kunt bekijken.

Voor vakantiegangers is het leuk, om aan de hand van goede voorlichting uw verblijf vooraf voor te bereiden en er een onvergetelijke vakantie van te maken.

 

Hierbij willen we u een aantal van deze uitgevers, schrijvers en boeken voorstellen. Laat hen u helpen de poort naar het onbekende te openen.

100x Provence – Côte d’Azur.

100x Provence – Côte d’Azur.

Elke maand krijgen we boeken aangeboden met het verzoek hier een “liefst strelende” recensie over te schrijven. We gaan hier niet vaak op in tenzij we iets uitzonderlijk vinden. 100x Provence Côte d’Azur is zo een uitzondering.

Meer informatie >>

Land in Beeld

Land in Beeld

Lekker lui voor uw eigen TV kennis maken met uw toekomstige vakantiebestemming? Dat kan via unieke DVD’s over verschillende delen van Frankrijk. Ga er eens voor zitten.

Meer informatie >>