FPS

Huizen te koop / huur in Frankrijk
Koop, huur & vakantie huizen / gites

  • .
Gites Frankrijk - Basse Normandie - Champcervon (Aanbieding id #5099)
listing imagelisting imagelisting imagelisting imagelisting imagelisting imagelisting imagelisting imagelisting image
http://ma-deuxieme-vie.com/huizen/uploads/001_1421250902.jpghttp://ma-deuxieme-vie.com/huizen/uploads/008_1421250910.jpghttp://ma-deuxieme-vie.com/huizen/uploads/002a_1421250921.jpghttp://ma-deuxieme-vie.com/huizen/uploads/004_1421250924.jpghttp://ma-deuxieme-vie.com/huizen/uploads/007_1421250932.jpghttp://ma-deuxieme-vie.com/huizen/uploads/004,_huiskamer_1421250936.jpghttp://ma-deuxieme-vie.com/huizen/uploads/013_1421250956.jpghttp://ma-deuxieme-vie.com/huizen/uploads/015_1421250967.jpghttp://ma-deuxieme-vie.com/huizen/uploads/021a_1421250972.jpg
Maak favoriet

Vanaf € 180,- per week – Champcervon
Champcervon, La Manche, 50320
Soort: Woning
Type: Gites Frankrijk
Regio: Basse Normandie
Prijs: €180
Slaapkamer: 1
Badkamer: 1
Aanbieding door: Individu
Beschrijving:
Een rustige vakantie in een eenvoudig, maar comfortabel huisje, vlak bij een typische kleine boerderij.

Champcervon is een kleine gemeente in het kanton La Haye-Pesnel. Het plaatsje ligt in het centrum van de denkbeeldige driehoek van de grotere steden Avranches, Granville en Villedieu-les-Poêles. Deze steden liggen allemaal op een afstand van ca. 15 km.

Op ongeveer een kilometer buiten Champcervon ligt een boerderij welke werd gebouwd in 1672. De boerderij is altijd in handen geweest van dezelfde familie.
De hofstede ligt in een landelijk en rustig gebied. De eigenaren zijn hartelijk en hulpvaardig. Yves Anquetil is lid van de gemeenteraad en tevens beheerder van de schitterende parochiekerk waar hij u met trots wil rondleiden.

Aan de rand van het erf werd in 1900 een huisje dat diende als verblijf voor de grootouders die zich hadden terug getrokken uit het boerenleven. In 2003 werd deze woning geheel gerenoveerd. De naam van het huisje is La Porte.
Omdat het huisje eigenlijk op het erf staat zijn de eigenaren onmiddellijk aanspreekbaar en bij vragen of problemen krijgt u meteen antwoord of een oplossing.
Het huis staat op het zuiden en is zodanig gebouwd dat u zich afgescheiden voelt van de boerderij.

Vanaf La Porte kunt u geweldige wandelingen of fietstochten ondernemen. Maar ook visites aan de genoemde steden met gezellige winkelcentra en leuke weekmarkten liggen binnen bereik.

De stranden van Jullouville en Carolles liggen op ongeveer 12 km. afstand en zijn goed per fiets te bereiken. In de onmiddellijke omgeving vindt u mogelijkheden tot het spelen van tennis of zeilen. Er zijn diverse musea, speeltuinen, theaters, bioscopen en disco’s.

De woning bestaat uit een ruime woonkamer met een open keuken, een grote slaapkamer en een totaal vernieuwde badkamer met douche en toilet. De totale oppervlakte bedraagt ca. 32 m².
Het terras, omgeven door gezellige bloemenborders, heeft ongeveer dezelfde oppervlakte. Er is een eigen parkeerplaats die achter het huis ligt.

De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met een uitstekende matras, Een ruime kast, nachtkastjes en sfeerverlichting.
In de huiskamer staat een zit-slaapbank van goede kwaliteit. Er is voldoende bergruimte. TV is aanwezig met een groot aantal keuzekanalen. Desgewenst kan men beschikken over een kampeerbed of een kinderbedje.
De open keuken is van alle gemakken voorzien. Koelkast met vriesgedeelte, vierpits gasfornuis met oven, wasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en broodrooster.

In de badkamer is een afgesloten douche en twee wasbakken, allen voorzien van mengkranen. Er is een opbergkast met strijkbout en strijkplank.

Voor kinderen is dit een ideale vakantieplek. Ze kunnen op elk moment van de dag met de boer naar de paarden, de koeien of de schapen. Kippen voeren en eitjes rapen of de konijnen verzorgen.

Over uw aantal honden wordt niet moeilijk gedaan. Mits vooraf overlegd kunnen twee of drie honden worden meegenomen. Neem wel een poepschepje mee en houdt het terras netjes!

In La-Haye-Pesnel (2 km.) zijn een groot aantal winkels en een supermarkt, goede restaurants, medische voorzieningen en banken.

Deze vakantiewoning is een aanrader. De prijzen variëren van € 165,- tot € 250,- per week, afhankelijk van het seizoen.

Locatie op kaart:
Contact informatie

Naam: L. Maas
Telefoon : 00 31 (0)40 202 70 77
Website: http://www.ma-deuxieme-vie.com
Soortgelijke huizen op basis van uw zoekcriteria