ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Helpen is voor ons heel normaal

Helpen is voor ons heel normaal

Op deze website heeft u kunnen lezen dat er nogal wat beren op de weg kunnen opduiken. Is een huis in Nederland kopen al een heel avontuur. In Frankrijk, met al die vreemde wetten, regels en gewoonten wordt het nog erger. Een nog groter avontuur. En dat terwijl u op zoek bent naar een rustige en zorgeloze toekomst.

Wij kunnen u daarbij helpen. Hoe?
Bij ons staan huizen op de site die via een makelaar, maar ook rechtstreeks door particulieren te koop worden aangeboden.
U kunt ons opdracht geven een huis voor u te zoeken dat aansluit op uw wensen en genoegens, variërend van opknapper tot compleet bewoonbaar.

Als u te kennen geeft belangstelling te hebben voor een bepaalde woning, zullen wij vooraf ter plekke gaan schouwen en u een schouwingrapport en foto’s aanreiken.

We kunnen u bij de bezichtiging ter plekke persoonlijk bijstaan voor tijdelijk verblijf zorgen.

We kunnen u helpen bij alle denkbare administratieve rompslomp, variërend van vertalen van documentatie tot het controleren en aanvullen van de benodigde bescheiden, waardoor uw risico beperkt blijft tot een absoluut minimum.

Uw financiële en hypothecaire bemiddeling kan door ons worden overgenomen en volledig begeleid.

Ma Deuxième Vie is er op ingericht u te helpen bij het steen voor steen opbouwen van een onbezorgde toekomst in Frankrijk. Ons team wordt aangevuld door specialisten, elk een kei met een schat aan ervaring op zijn of haar gebied. Onze tarieven zijn laag en die kleine uitgave zal u helpen uw toekomst in Frankrijk zorgeloos tegemoet te kunnen treden.