ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Op zoek naar rust of naar avontuur?

Op zoek naar rust of naar avontuur?

Luikxgestel is een klein en gezellig dorpje in het hart van de Brabantse Kempen. Het dorpje, bekend van de “Teuten”, rondtrekkende handelaars of ambachtslieden die vanuit hun thuisbasis, de Brabantse Kempen met hun koopwaar op hun rug naar het noorden van nederland, Duitsland, Frankrijk en zelfs naar Denemarken trokken. De teuten vertrokken in de lente naar andere streken om daar hun waren uit te venten of hun ambacht te beoefenen. In de winter keerden zij huiswaarts om hun tijd thuis te brengen en de volgende reis voor te bereiden.

Luikxgestel ademt nog steeds de sfeer van deze bijzondere tijden uit.

In de omgeving van Luikxgestel liggen een paar campings. Hier zijn naast kampeerplaatsen ook vaste staanplaatsen te huur.

Op een de camping “de Zwarte Bergen” staat een mooie caravan te koop. Het gaat om een Château le Car. De caravan is van 1989, maar in perfecte staat. De caravan is geschikt voor twee personen met een leuke zithoek en een tweepersoonsbed. Er is een achterkeuken en een ingebouwd chemisch toilet met een serviceluik aan de buiten zijde. Hij is volledig ingericht. Serviesgoed, kookgerief en zelfs gezelschapsspelletjes blijven aanwezig.

Op de dissel voor de geïntegreerde disselbak bevindt zich een fietsendrager voor twee fietsen. Met deze caravan zou u zo weg kunnen rijden op avontuur naar Frankrijk.

Echter op de staanplaats is een fraai gebouwde blokhut met een eigen toilet, keukenblok, 4-pits kookplaat en koelkast en kasten. U zou ook alles over kunnen nemen en besluiten van Luikxgestel uw tweede verblijf te maken.

De caravan is voor de liefhebbers van avontuur en reizigers te koop voor een prijs van € 1.150,-

Wilt u het geheel, inclusief de blokhut en de staplaats overnemen dat is de vraagprijs, inclusief stageld tot april 2015 slechts € 1.450,-

Dit is echt een buitenkansje. Voor meer informatie, neem contact met ons op via ons contactformulier.

 Deel deze link op Facebook

Afbeeldingen: