ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Vakantiepark ter overname

Vakantiepark ter overname

Arlanc is een kleine gemeente in het departement Puy-de-Dȏme en maakt onderdeel uit van het arrondissement Ambert.

 

In de Auvergne bevinden zich twee grote natuurparken; Parc des Vulcans en het Livradois-Forez. In het mooiste dal van dit laatste natuurpark in de Puy-de-Dȏme, op drie kilometer van Arlanc staat een heerlijk object te koop. Het kleinschalig en sfeervol Domaine en vakantiepark  l’Etoile Dore met alle faciliteiten.

 

Het object bestaat uit ondermeer een maison de maître en een tiental vrijstaande chalets op ruime percelen op een eigen terrein van ca. 4 ha.

Rondom is er een prachtig uitzicht over de bergachtige omgeving.

 

Het gerenoveerde  maison de maître met een vloeroppervlakte van 360 m² en de bijbehorende chalets verkeren in een uitstekende staat van onderhoud. Afhankelijk van de ambities kan er eventueel nog verder worden uitgebreid.

 

De tien luxe ingerichte chalets met elk een oppervlakte van meer dan 63 m² bieden een riante leefruimte voor maximaal 5 personen. Met een ruime living, een open keuken en twee slaapkamers, voorzien van boxspringbedden kunnen gasten van alle comfort genieten.

Het aansluitende terras van 7 bij 2 ½ meter en een ruime natuurlijke tuin bieden de gasten veel privacy. Voor het buitenleven beschikt ieder chalet over twee tuinsets met ieder vier stoelen en twee ligbedden.

 

Vanaf het terras en de tuin op een hoogte van ca. 750 meter heeft u prachtige vergezichten over het natuurpark Livradois-Forez.

Het domaine beschikt verder over een verwarmd zwembad, een speeltuin, een petanquebaan, ontspanningsruimte, een sauna, jacuzzi, vele riviertjes met pickni en een bar.

 

De directe omgeving biedt tal van mogelijkheden. Wandelaars, sportieve fietsers en mountainbikers komen goed aan hun trekken in het prachtige en heuvelachtige landschap. De omgeving is een waar eldorado voor liefhebbers van flora en fauna. De rivier de Dore ligt op schootsafstand.

 

Voor waterratten zijn er de recreatiemeren, veel riviertjes met picknickstrandjes en diverse zwembaden in de directe omgeving. Daarnaast zijn er veel sportieve activiteiten zoals kanoën, raften en een klimbos.

 

In de omgeving is een bezoek aan de authentieke plaatsjes zoals Ambert, La Chaise Dieu, Brioude en vooral le Puy-en-Velay, zeker de moeite waard.

 

In de bekende beoordelingen van Zoover scoort L’Etoile Dore bijzonder hoog en behaalt met een gemiddelde 9 een Zoover Award.

 

Dat we hier spreken over een goed lopende onderneming blijkt uit het feit dat L’Etoile Dore in de maanden juni, juli en augustus vrijwel volledig is volgeboekt. Vanaf die periode zijn er nog een aantal chalets beschikbaar.

 

Voor mensen die, zonder risico, hen leven een nieuwe wending willen geven en hun droom willen realiseren is dit een buitenkansje.

 

De vraagprijs bedraagt € 839.000,- k.k.

 

Voor meer informatie, neem contact op met ons via het contactformulier.

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze link op Facebook