ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Stukadoorsbedrijf M.de Jonge & Zn.

Stukadoorsbedrijf M.de Jonge & Zn.

 

Stukadoorsbedrijf M. de Jonge & Zn is een bedrijf dat al decennia werkzaam is in deze specifieke markt. Robert de Jonge is net iets meer dan een pleisteraar.

Opgegroeid onder de bezielende leiding van zijn vader heeft hij alle fijne kneepjes van het stukadoors vak tot in de finesses uitgelegd gekregen en geleerd.

 

Van onderhoudswerkzaamheden, nieuwbouw binnen en buiten tot stucwerk en reparatie van lijstwerk en reparaties, alles wordt beheerst.

 

Na de typische werkzaamheden als stukadoor blijkt het vaak praktisch en voordelig om voorkomend wit- en schilderwerk uit te laten voeren. Ook daarin voorziet de Jonge.

 

Gedurende tal van jaren heeft Stukadoorsbedrijf M. de Jonge & Zn. een afdeling die in Frankrijk werkzaam is. Een behoorlijk aantal opdrachten zijn hier zodanig uitgevoerd dat hij voor speciale gevallen wordt opgeroepen door de aan ons team verbonden architecten.

 

De Jonge staat in voor kwalitatief onderhoudswerk – nieuwbouw – binnen en buiten stucwerk – ambachtelijke reparaties van lijstwerk en decoraties – wit en schilderwerk.

 

Voor meer informatie kijk op: www.stukadoorinfrankrijk.eu

 

Aankoop vragenlijst:
Doormiddel van de aankoop vragenlijst heeft u in 1 overzicht duidelijk op welke 110 punten u moet letten bij aankoop van uw (Frans) huis: Een perfect hulpmiddel (exel 65kb)u kunt deze direct kostenloos dowloaden door het poste van een tweet of bericht of door ons een email te sturen

Download:

Afbeeldingen van deze woning: