ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Pret vooraf.

Pret vooraf.

 

Wat is er nog leuker dan de pret vooraf. Je hebt besloten om je vakantie in Frankrijk door te brengen. Heel internet wordt afgezocht naar fijne dingen om te doen.

 

Een simpele maar vooral een leuke manier om u voor te bereiden op uw vakantie in Frankrijk zijn de DVD’s uit de serie “Een band met…”.

 

Deze DVD’s geproduceerd door AV2 Producties en zijn zowel in Nederland als in Frankrijk bijzonder enthousiast ontvangen.

 

De serie "Een Band Met…" bestaat uit 12 afleveringen. Voor u als Frankrijkliefhebber is het goed te weten dat u, voorafgaande aan uw vakantie of verblijf in La Douce France, via prachtige voorlichtingsfilms uitgebreid kennis kunt maken met:

 

 

 

 

 

·         Indre

·         Picardie

·         Creuse en Haute Vienne

·         Cher

·         Pas-de-Calais

·         Correze en Dordogne

·         2 delen over de Bourgogne

·         Bretagne

·         Elzas

·         Normandie

·         La Manche

 

Het accent van deze programma´s ligt voornamelijk op cultuur en historie. Maar het dagelijks leven in al haar facetten wordt niet vergeten. Folklore, markten en ontspanning komen ruim aan bod. Hetzelfde geldt voor de natuur.

Een DVD uit de serie “Een band met…” is bijzonder geschikt als voorbereiding op een vakantie, maar kan ook goed dienst doen als algemene informatiebron.

 

De lengte van de DVD’s is ca. 50 minuten en de kosten bedragen slechts € 16,50.

 

Voor meer informatie en het bekijken van de trailers, www.landinbeeld.nl