ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

Bespaar op jouw reis naar Frankrijk

Frankrijk is veruit het populairste vakantieland voor Nederlandse reizigers. In elke uithoek van het land is wel een Nederlandse toerist te vinden. De meeste vakantiegangers rijden met de caravan naar een van de vele gezellige campings die het land te bieden heeft. Ben jij geen liefhebber van campings? Geen ramp, Frankrijk heeft nog zoveel meer te bieden en is natuurlijk ook zonder caravan te bereiken. 

Het noorden van Frankrijk is prima met de auto te bereiken, de rest van Frankrijk wordt al wat lastiger. De methode van vervoer heeft ook veel te maken met de duur van je vakantie. Het vliegtuig is echter eigenlijk altijd een optie die je moet overwegen. Tegenwoordig ben je in no-time op de bestemming van je dromen en kun je op de plaats van bestemming nog eenvoudig en voordelig mobiel blijven. Daarnaast kan je eenvoudig besparen op je reis, wij vertellen je hoe!

Gebruik een online Vergelijkings- en Boekingsplatform

Tegenwoordig zijn er tal van online vergelijkingswebsites te vinden. Van het vergelijken van verzekeringen tot aan het vergelijken van abonnementen van mobiele telefoons, het is allemaal mogelijk. Ook op vakantie gebied is het makkelijk de mogelijkheden en bijbehorende tarieven te vergelijken. 

Je zult vast wel bekend zijn met het vergelijken van vliegtickets, hotels of all inclusive reizen. Hierbij vergeet je echter nog een belangrijk onderdeel van je reis, en dat is de reis van en naar de luchthaven. Gelukkig kan je ook het parkeeraanbod rondom luchthavens eenvoudig vergelijken. Via boekingsplatform Vliegen en Parkeren kan je het parkeeraanbod rondom Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse luchthavens vergelijken en direct een parkeerplaats reserveren. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een Dusseldorf Airport parking of parkeren Brussel Airport, je hebt het eenvoudig gevonden én gereserveerd. 

Vergelijk, Reserveer en Bespaar

Het vergelijkingsproces werkt zeer eenvoudig. Je selecteert de luchthaven van vertrek en je vertrek- en retourdata en klikt op zoeken. Het parkeeraanbod dat getoond wordt is beschikbaar voor de ingevoerde data. Standaard staat het aanbod gesorteerd op prijs, dit kan aangepast worden naar beoordeling en reistijd. Daarnaast is het ook mogelijk te filteren op basis van de parkeervorm, sleutelbehoud en elektrisch laden. 

Je kan de gewenste parkeeraanbieder direct reserveren. Vul simpelweg je gegevens in en betaal online. Betalen kan onder andere middels de bekende methoden als iDeal, Creditcard en PayPal. Je ontvangt na het maken van een reservering een reserveringsbevestiging. Hierop staat alle informatie over het parkeren, de contactgegevens van de parkeeraanbieder en jouw eigen persoonlijke gegevens. Deze reserveringsbevestiging kan ook direct online gedownload worden. 

De parkeertarieven zijn het hele jaar door scherp en vele malen voordeliger dan de officiële parkeergelegenheden van de luchthavens. Des te eerder je reserveert, des te meer je bespaart. Reserveer dus snel om nog net dat beetje extra van je vakantie te kunnen genieten en zonder zorgen op reis te kunnen.