ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

De verhuizer

De verhuizer

Verhuizen naar Frankrijk. De knoop is doorgehakt. Het gaat nu echt gebeuren. Maar natuurlijk bent u dan zuinig op uw waardevolle spulletjes! U wilt ze wel onbeschadigd op nieuwe adres een mooi plekje geven. Laat u daarom goed begeleiden.

Eduard Strang Verhuizingen is een internationale verhuizers die meer dan een eeuw ervaring achter zijn naam heeft staan.

Eduard Strang heeft zich helemaal gefocust op Frankrijk en heeft daar inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd. Hij werkt nauw samen met de Franse tegenhanger van de groep Erkende Verhuizers.

Verhuizen is meer dan alleen maar dozen inladen, in een auto zetten en over een afstand van ettelijke honderden kilometers vervoeren. Op de onderliggende pagina’s gaan we in op een aantal aspecten:

Profiteer daarom van de ervaring van deze specialist.

 

 

Voorbereiding

Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk. Deze kreet gaat zeker op voor uw op- handen zijnde verhuizing. Een verhuizing is net iets meer als een paar doosjes inpakken. Wat komt er zoal bij kijken?

De verhuizing

De verhuizing

Bij uw op handen zijnde verhuizing dienen zich tal van vragen aan. Wat zijn de antwoorden?

Zelf doen?

Zelf doen?

U denkt dat u uw verhuizing wel "even" zelf kunt uitvoeren. Natuurlijk kan dat, maar wat zijn de risico's en de gevaren?

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw dierbare bezittingen worden over honderden kilometers vervoerd. Maar wat als die ene mooie vaas, gekregen van oma, het onverhoopt niet overleefd?

Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

U vertrekt, maar in uw Franse woning moet nog veel worden opgeknapt. U kunt al uw spullen nog niet kwijt. Wat nu? Opslag bij uw verhuizer is veiliger en goedkoper dan u denkt. Maak gebruik van deze gelegenheid.

Zomaar wat ervaringen

Zomaar wat ervaringen

Veel van de dingen die wij in de praktijk hebben meegemaakt laten ons hartelijk lachte. Maar even zo vaak staan ons de tranen in onze ogen.