ma-deuxieme-vie

Alles over wonen en leven in Frankrijk
Alle informatie overzichtelijk & compleet

VVV Coutances, hoog op de lijst

VVV Coutances, hoog op de lijst

 

Coutances heeft het!

 

De Franse VVV kantoren hebben een nieuwe beoordeling gekregen om hen meer te dwingen zich te focussen op hun primaire doelstellingen.

De 2.500 leden van de Nationale Federatie van VVV kantoren en de regionale VVV kantoren hebben daarom besloten de oude classificatie van 1 tot 4 sterren vaarwel te zeggen en hun leden nu in te delen in categorie 1 – 2 of 3 afhankelijk van grootte en structuur.

De toeristische dienst van een tweede categorie voldoet aan een structuur van een gemiddelde grootte toepasselijk voor toeristische consumptie. De eerste categorie is over het algemeen voorbehouden aan regionale, overkoepelende VVV’s.

 

Coutances heeft de 2de  categorie toegewezen gekregen. Dit kantoor heeft een eerste klas structuur ontwikkeld.  Dat betekent dat men is staat is u in drie talen te woord te staan Dit geldt ook voor de documentatie en de website.. U kunt op dit kantoor gratis gebruik maken van wifi.  Ze ontwikkelt een eigen promotie beleid, bevorderen initiatieven en werkt nieuwe ideeën uit.

Onder het nieuwe systeem is men, om aan een bepaalde categorie te voldoen, noodzakelijk verplicht zich aan te passen aan de eisen van de moderne tijd ten voordele van de toerist.

 

Deel deze link op Facebook